И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Ищар раздава автографи на 5 април в Пловдив

отпечатай новината

23.03.2011 12:40 | Видян 2997 пъти

Ищар раздава автографи на 5 април в Пловдив

Ищар пристига в Пловдив, за да се срещне с българските фенове и медии преди същинските си концерти през юни. На 5 април от 11.30 ч. в мол „Галерия Пловдив” почитателите на световноизвестната певица ще могат да разговарят очи в очи с нея и да получат автограф и снимка за спомен.

По време на кратката си блиц визита в България Ищар Алабина ще се види и с кмета на града Славчо Атанасов и ще даде пресконференция, съобщиха още от АРТ БГ, организатори на трите й концерта у нас през лятото. Тогава певицата ще пее последователно във Варна (3 юни, Летен театър), София (5 юни, зала 1 на НДК) и Пловдив (6 юни, Античен театър) като в последните два града тя гостува за първи път. 

Най-евтините билети от 30 лв. за концерта на Ищар в града на тепетата вече са на изчерпване, казаха от книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив”, където се намира една от локалните каси, които предлагат билети за 3-те събития. Има огромен интерес към всички ценови категории, дори и към най-скъпите от 70 лв. Билети за концертите на Ищар Алабина във Варна, София и Пловдив могат да бъдат закупени и в разпространителската мрежа на Eventim.

Както вече стана ясно, етно изпълнителката, чийто стил повечето критици определят като ориенталски поп, ще дойде у нас през юни с голям антураж – бенд от 12 музиканти, бекинг вокали и балет. Очаква се освен подбран репертоар от най-популярните си песни, Ищар Алабина да представи и няколко нови парчета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !