Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Блатечки вика любимец в постановка

отпечатай новината

24.03.2011 12:40 | Видян 5333 пъти

Блатечки вика любимец в постановка

Асен Блатечки повика любимеца си Калин Врачански в постановката За мишките и хората по прословутия роман на Джон Стайнбек, която ще се играе в събота в театър Сълза и Смях. Преди седмица Чарли от Стъклен дом призна, че ако е жена, щял да бъде първият който ще свали Камен Касабов. В постановката участва и бившото гадже на Калин – Силвия Петкова. За тях пък тръгна слух, че отново са се събрали.

Врачански и Блатечки, за когото За мишките и хората е режисьорски дебют, се влизат в кожите на двамата приятели Лени и Джордж, които трудно могат да си намерят работа.

За мишките и хората се радва на голям успех още с появата си. Това е невероятно затрогващ разказ за сложната спойка между двама мигриращи селскостопански работници - Джордж Милтън и Лени Смол. Те пътуват от ферма на ферма в търсене на временна работа и мечтаят един ден да си имат собствена ферма. Лени е едър и тромав мъж, който по детски се радва на всичко пухкаво и меко. Джордж бащински го закриля и внимава Лени да не направи някоя беля поради извънредно голямата си физическа сила, която не умее да контролира.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !