Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Куп звезди на промоцията на 13-ия албум на Кристина Димитрова

отпечатай новината

25.03.2011 12:00 | Видян 4250 пъти

Куп звезди на промоцията на 13-ия албум на Кристина Димитрова

Поп певицата Кристина Димитрова събра на промоцията си на една сцена Силвия Кацарова, Веско Маринов, Благовест Аргиров, Росица Кирилова, Джина Иванова, „Трамвай №5”,Панайот Панайотов, Теди Георгиев и още куп изпълнители. Водещи на събитието бяха трима влюбени в нея мъже – състудентът й от Консерваторията Богдан Томов, първият й съпруг и автор на голяма част от песните й Агент Тенев и сегашният й сценичен партньор Теди Георгиев.

След като направи една своеобразна ретроспекция на хитовете си през годините и любимите си балади, Криси изненада всички не само с новата си визия и сексапилни тоалети, но главно с напълно съвременната интонация на новите си песни от албума. Експериментът й в жанрове като латино, хип-хоп, реге и техно доказаха още веднъж, че Криси е неостаряваща, вечно търсеща и напълно адекватна с времето.

Певицата отбеляза 13-ия си албум „Супер хит” не само с едноименната песен, но с много настроение, номинирано с награди вино и прекрасни сирена. Букетите бяха повече дори от целувките, а аплодисментите не спряха през цялото време на промоцията, която се превърна в истински празник на качествената българска музика. Сред публиката бяха забелязани много известни имена. Изненада за всички бе присъствието на живеещия отдавна в чужбина Данчо Марчинков.

Срещата със стари колеги и приятели очевидно бе повече от вълнуваща за него. Криси благодари на всички присъстващи в клуба и им пожела любов. Сегашният й приятел, както и любимият й сценичен партньор Орлин Горанов, не можаха да се върнат за празника й от Америка, но затова пък достойно ги заместиха куп други ухажори на неувяхващата Криси, призната за роден секссимвол още от зората на 80-те. Албумът е издаден от „БГ мюзик къмпани” – фирмата, която сериозно се наложи на пазара като най-активния издател на българска музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !