Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бербо смени националния с пържоли

отпечатай новината

28.03.2011 10:40 | Видян 4216 пъти

Бербо смени националния с пържоли

Най-голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов показа пълно пренебрежение към бившите си съотборници от националния отбор, като вместо на решителната евроквалификация с Швейцария (0:0) на стадиона, той предпочете да нагъва пържоли на софрата на свой авер в София.

Нападателят на Манчестър Юнайтед си дойде в родината за уикенда, като бе предвидил да присъства на благотворително шоу с принца на Монако в Банско. Албер II обаче отмени събитието, защото леля му – принцеса Антоанет, почина на 90 години. Бербо обаче така или иначе си дойде, за да използва свободния уикенд за снимки на два нови рекламни клипа.

Той получил предложение от БФС да дойде във ВИП-а на стадион Васил Левски, но отсвирил поканата и вместо това отишъл да опита пресния дивеч, отстрелян от негов приятел. Деветката на Юнайтед не се трогнал нито от това, че президентът на родната централа Боби Михайлов бе избран за член на Изпълкома на УЕФА, нито даже от това, че наследилият го като капитан в държавния тим Стилиян Петров отбелязва мач №100 с герба на гърдите.

Припомняме, че Бербо дойде в България заедно с половинката си Елена и дъщеря им Деа, като демонстрира неуважение към журналистите на летището и скри бебето от тв камерите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !