Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock изпратиха чисто нов автомобил на късметлия в Габрово

отпечатай новината

29.03.2011 15:40 | Видян 3808 пъти

Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock изпратиха чисто нов автомобил на късметлия в Габрово

Със специално събитие в София беше отбелязан Големият финал на най-мащабното радио приключение в България „Инспектр N-JOY и Агент Z-Rock”. Лицата в главната роля на промоцията – Генчо от „Сутрешният екипаж” на радио N-JOY и Буги Барабата, водещ на „Буги Тайм” в ефира на Z-Rock – раздадоха над 20 награди на публиката на финала. Двамата сложиха край на 45-дневното щурмуване на трафика на градовете и разказаха, че петият сезон на играта е бил изключително динамичен и изпълнен с невероятни емоции.

Специалните гости на Големия финал - Графа, Любо и Орлин изпълниха най-новите си парчета и пожелаха успех на всички включили се в играта. Васил Димитров, директор на bTV Radio Group, се включи в кулминацията на събитието и изтегли името на късметлията, който спечели голямата награда в играта – чисто нов автомобил Chevrolet Spark - Недялко Недялков от Габрово.  Неговото име беше изтеглено между близо 30 000 регистрирани за играта.

Чрез директна връзка в двата ефира на N-JOY и Z-Rock бе осъществена връзка с победителя в играта. Невярващ на късмета си, след включването, Недялков все още задаваше въпроси дали случващото се е реалност.  Графа, Орлин и Любо поздравиха победителя с най-новия си хит – „Заедно”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !