Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Софи Маринова била металиска

отпечатай новината

30.03.2011 14:00 | Видян 4218 пъти

Софи Маринова била металиска

В тинейджърските си години Софито била фен на хеви метъла. Това признание ромският славей направи съвсем наскоро докато разпускаше в компанията на колегата си Иван Динев - Устата в клуб БИАД.

И докато се кефеше на изпълненията на оркестър Кристали, заради които специално бе дошла в заведението, певицата демонстрира знака на козата, който металистите използват. Фолк звездата сподели, че тъй като хеви метъла бил особено популярен, когато била на 14 години, за да бъде и тя в крак с времето куфеела на Металика, Гънз Ен’ Роузис и Рейнбоу. „Сега извън чалгата слушам естрада. Лили Иванова, Васил Найденов и Орлин Горанов са ми любими, а от младите певци – Графа, Любо, Мария Илиева.

Честно да си кажа обаче  най-си обичам фолк музиката!”  И за да докаже думите си, Софито грабна микрофона и подкани Устата да изпълнят съвместното си парче - „Ти си бурята в сърцето.” Така с непринуденото си поведение певицата отново обра овациите на публиката в БИАД „Вижте как се забавлявам с колегите си! За каква любов, за музика мисля сега?! Любовта ще дойде, когато най-малко я очакваш. Не искам да ме питате за Дачо!”  - категорична бе певицата.

Но на въпроса как трябва да изглежда новия й избраник, фолкдивата имаше готов отговор: Трябва да е слаб, висок и с черна коса. Да бъде общителен, за да има за какво да си говорим. Освен това трябва да се разбираме, да не се караме и да не ме ревнува. И на последно място да бъде от България, че аз съм патриот.”

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !