Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мишел Родригес от Аватaр къркана до безсъзнание в Москва

отпечатай новината

31.03.2011 09:00 | Видян 3899 пъти

Мишел Родригес от Аватaр къркана до безсъзнание в Москва

Холивудската звезда Мишел Родригес изпила бутилка водка за около час на откриването на клуб в Москва, след което се наложило охраната да я свестява два часа.

Холивудската звезда Мишел Родригес почти припаднала, след като изпила бутилка водка на откриването на нов нощен клуб в Москва. Звездата от „Аватар" и „Бързи и яростни" била поканена за екслузивен диджейски сет, но почти провалила вечерта.

Родригес и нейна руска приятелка пристигнали в клуба вече пияни.

"Това беше страшно зрелище. Няколко пъти се опитваше да прескочи перилата и едва не падна върху главите на танцуващите гости", разказал пред Life Showbiz един от организаторите. Другите диджеи се опитали да „замажат" ситуацията и да я сменят, но Мишел не ги допускала до пулта.

За около час тя успяла да изпие бутилка водка и охраната в един момент решила, че няма да чака Родригес да припадне или да се изложи още повече, и я отвели в гримьорната. Там се наложило да я свестяват около два часа.

През последните няколко години 32-годишната актриса често има проблеми, свързани с прекаляването с алкохола, включително отвеждани в съда.

През 2004 година тя прекара две денонощия в затвора за шофиране в нетрезво състояние. През 2006 беше осъдена вече на два месеца затвор и принудителен обществен труд в нюйоркска болница.

Видео може да видите ТУК!!!

Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !