Волен Сидеров откри галерия с...

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров вече има...

Гледаме Сляпата Вайша с добавена...

Домът на киното ще стане домакин на първата среща на...

Хванали Камелия на калъп в кола?

отпечатай новината

02.04.2011 09:00 | Видян 6077 пъти | Коментар 1

Хванали Камелия на калъп в кола?

Палавата ЗЛАТНА РИБКА на поп фолка Камелия не спира да показва своята разкрепостеност. Макар и прехвърлила 40-те, апетитът й за секс не стихва, а разнообразието е нещо, без което тя не може.

На път към дома от участие в малко градче, тя решила да даде воля на страстите си с любимия Цветин във возилото им. Те кривнали встрани от пътя и набързо запотили стъклата на автомобила. За техен "късмет" полицаи се позаинтригували от заниманието в колата и дошли на проверка.

Пиперливата Камелия не им останал длъжна и въпреки популярността си не се разминала без наказание. Тя отнесла глоба, че скандализира обществения ред.
"Ще си правя секса, където поискам. Никой няма право да ми забранява как да го правя и къде", протестирала певицата, цитирана от Lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
Цветан 04.04.2011 21:31ч.

Мъка ви е вече за нея, усещам ви. А тя тотално се покри след Нова година за да не досажда с присъствието си в медиите. Масовата простотия в чалгата винаги има такъв ефект. Рано или късно светската преса неминуемо се сеща за Камелия ако ще да е потънала в дън земя.

<--advertising -->