Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

И винарка №1 от Катаржина в мрежата...

Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата...

Валери призна за оргията с Благо

отпечатай новината

02.04.2011 09:00 | Видян 15903 пъти | Гласували 1

Валери призна за оргията с Благо

Валери Божинов явно не си взема поука от случващото се с кариерата му. Бившият играч на Манчестър Сити и Ювентус не спира с медийните си изяви, като този път мина всички граници. Нападателят на Парма без свян призна, че е правил оргия с няколко мадами и със съотборника си в националния отбор Благой Георгиев.
За тази история писа първо Слава преди доста време, но досега никой от участниците не си признаваше. На вечеринката в Царско село двамата футболисти са хванати в крачка от тогавашните си половинки Алисия и Христина.

Последната прости изневярата на Благо. По-късно обаче играчът на Терек се хвана с фолк певицата Лияна. Сега Христина и националът отново са заедно.
Валери не спира с признанията. Оказва се, че преди да започне интимна връзка с Божинов, сегашната му половинка Николета Лозанова все още била влюбена в Николай Михайлов. Играчът на Парма дори убеждавал пловдивчанката да се бори за сърцето на вратаря.

В последно време обаче отношенията между Михайлов и Божинов рязко се влошиха. Нападателят обвини колегата си, че заради личните им дрязги той не получава повиквателна за националния отбор. Ники настоял за това пред баща си и шеф на БФС Боби Михайлов. Преди седмица вратарят на Твенте отговори подобаващо. „За пет години Валери има пет гола в националния”, обясни вратарят в Шоуто на Иван и Андрей.

Вече не могат да се гледат

Неотдавнашните най-добри приятели Валери Божинов и Благой Георгиев вече не могат да се понасят. Съотборниците на терена и в леглото се изпокарали заради жена. Скандалът станал малко преди Благо да се върне при майката на детето си Христина. Двамата били на лагер, отново в Царско село, където се загледали в една и съща мома. Футболистите се разбрали да не я закачат, за да не си развалят приятелството. Валери обаче не издържал на изкушението и кръшнал. След като разбрал за предателството Благой заявил на Божинов, че повече не иска да го чува.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !