Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

40 мъже в черно за Анелия

отпечатай новината

04.04.2011 16:20 | Видян 8742 пъти

40 мъже в черно за Анелия

Към култовите филми „Мъже  в черно” и „Матрицата” е препратката в дългоочаквания нов клип на Анелия към първата й песен за тази година „Така ме кефиш”. В лентата на фолк звездата участие взеха над 30 статисти – мъже облечени елегантно в черни костюми и с тъмни очила.

Музикалното видео направи премиерата си по „Планета тв” през уикенда, а песента е хит още преди появата му, защото се появи пиратски в интернет пространството. Режисьорът Люси Иларионов е автор на визуализацията на  проекта, а песента е по музика на Спас Лазаров. Текстът е дело на двама текстописци – Росен Димитров и Лора Димитрова.

За снимачен терен са използвани хангар на летището в София, където се ремонтират самолети, следващата локация е бизнес сграда, а третата част е заснета в паркинг на мол. Всичко това само за един ден.

След появата на лентата медиите не спират с комплиментите към новата визия на певицата. „Самата Анелия спира дъха с перфектния загар, с който се върна от почивката си в Доминикана и който пасва страхотно на новия тъмнорус цвят на косата й. Тена й подчертава всяка една от визиите й, а песента определено е хит”, коментират от списание „Нов фолк”.

Снимки: Теди Грозданов

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !