Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

FREEDOM WILLIAMS разтресе гостите на Третият Пролетен Диско Бал

отпечатай новината

04.04.2011 18:00 | Видян 2597 пъти

FREEDOM WILLIAMS разтресе гостите на Третият Пролетен Диско Бал

Фронтменът на “C+C Music Factory” - Фрийдъм Уилиямс беше гвоздеят на вечерта на третия Пролетен диско бал, организиран от диско бар “Брилянтин”. Партито се състоя в Рейнбол Плаза в събота на 2-ри април. Гостите започнаха да пълнят залата в 22 часа, а най-верните фенове си тръгнаха в 5:30 часа сутринта.

На събитието присъстваха приблизително 1200 човека. Сред тях бяха забелязани родни звезди като Орлин Павлов, Румънеца, Райна Налджиева, Иво Танев, Дичо и мис Плеймейд за тази година, които също бяха дошли да се забавляват на златните диско парчета. На партито присъстваха и познати лица от футболните среди, които се криеха доста старателно от фотоапаратите на партито. Сред тях бяха: Дани Младенов, Стефан Станчев от Левски, както и бившия национал Росен Кирилов с очарователната си съпруга Аделина.

Не на последно парти сред гостите на партито бяха футболния съдия Цветан Георгиев, Левон Харпарцунян и Пенко Пенков, който е бивш изпълнителен директор на ЦСКА. Този път нямаше съревнование между двата отбора, а всички се забавляваха заедно в залата на Рейнбол Плаза.

Партито започна с предварително избрани и селектирани парти хитове от колекцията на диско бар Брилянтин, а диджеят, който положи началото на това грандиозно парти беше един от резидент диджеите на клуба- DJ Sash. Но това беше само началото. В момента, в който хората спряха да влизат на тълпи, известната повече като водеща на Сити, Вяра Атова обяви официалния старт на партито.

За 100% парти тонус се погрижи и балет Нова, който за начало излезе на песента Брилянтин, а впоследствие вместо момичетата да излязат зад колисите, просто потънаха заедно с част от сцената и изчезнаха някъде там… За изненада на публиката след това неочаквано изчезване на балета на негово място сред пушеците се появи самия Фрийдъм Уилямс, в компанията на диджей и бек вокалистка.

Следващият час се превърна в драхотно диско парти, като не останаха разочаровани фенове, тъй като Freedom Williams изпълни едни от най-горещите си хитове, с които го помни всеки парти маниак - "Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)", "Here We Go (Let’s Rock’n’Roll)" и "Things That Make You Go Hmmmm".

След него на сцената се появиха изненадващо за посетителите Electric Force, които впоследствие отстъпиха място на диджеите от Old School Mafia – DJ Vasquez, MC Kamen и DJ Giorgio B. Това са и едни от имената, създатели на клубната музика в България през последните десетилетия.

Те познават различните стилове музика като десетте си пръста и доказаха това в Рейнбол Плаза на Пролетния диско бал. Част от публиката не издържа на тази силна доза парти музика и „изригна“ с танци на сцената чак до сутринта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !