Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Резнаха Бербо за №1 в Англия

отпечатай новината

06.04.2011 11:40 | Видян 3690 пъти

Резнаха Бербо за №1 в Англия

Голмайсторът на английската Висша лига до този момент Димитър Бербатов официално не попадна в списъка с номинираните футболисти за Играч на сезона в класацията на професионалните футболисти на Албиона. Това стана ясно от публикуваните номинации на шестима футболисти, които ще се борят за престижната награда. Освен Бербо, феновете на Манчестър Юнайтед и много специалисти протестират срещу липсата и на друг важен играч на тима - Луиш Карлуш Нани.
 
Както е известно, нашият е първи при голмайсторите в Англия с 20 попадения в шампионата, записа името си в историята с хеттрика си срещу Ливърпул, петте си попадения срещу Блекбърн и общо трите хеттрика до момента през сезона. Нани пък е най-полезният играч в цялата Висша лига с 9 гола и 15 асистенции.

Все пак един футболист на убедителния лидер в класирането на Премиър лийг попадна сред номинираните. Това е централният защитник Неманя Видич, който през този сезон се утвърди като капитан на своя отбор. Останалите в списъка са Гарет Бейл от Тотнъм, Скот Паркър от Уест Хем, Чарли Адам (Блекпул), Самир Насри (Арсенал) и Карлос Тевес (Манчестър Сити).

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !