Куку от MasterChef става главен...

Стелиан Тибериус Куку, познат на зрителите от участието...

Уволниха сервитьорка заради секс с...

Британският актьор Орландо Блум прекара страстна нощ със...

Весела избяга от Сънни мюзик

отпечатай новината

08.04.2011 12:40 | Видян 3799 пъти | Гласували 1

Весела избяга от Сънни мюзик

Джобното гадже Весела, станала популярна с тоталните ретро хитове „Палаво око”, „300 нощи 300 дни”, „Уво-уволнение” и др. след близо двугодишно сътрудничество с музикална и импресарска компания Сънни мюзик, с която реализира 3 поп фолк парчета, а именно „Стоп,спри”, „Късаш рокли” и „Нещо еротично”, както и два видео клипа, взе решение и прекрати своя договор с фирмата.
Пред популярно столично радио Весела споделя: "Преустановихме договора си с Крум.

За 2 години много малко хора разбраха, че аз съм в тази музикална компания. Нямам нищо против нея, разбира се. Много страхотни хора са. Много добре се разбирахме с тях, но просто усетих, че не сме си взаимно полезни. Мисля, че дотолкова мога и сама да се справям - без фирма, а благодарение на приятели, които са зад гърба ми, които много ми помагат и затова реших да преустановя договора си с фирмата".

"Сега продължавам напред. Говорихме си с Йовко - директорът на телевизията на Десислава. Засега сме се разбрали по тяхната телевизия да се въртят моите песни и те от няколко дни се въртят по DSTV. Аз лично много се радвам за Десислава, че направи телевизия. Тя е колежка, все пак знае с какви трудности се сблъсква един изпълнител, влиза ни в положение. Надявам се наистина да се разрасне нейната телевизия и колкото се може повече колеги да се въртят в нейния ефир" - казва Весела.

Певицата има намерение скоро да пусне и нов сингъл, но все още не е готова с конкретна песен. "Сега съм решила да заложа на някоя румънска песен. Дори с Йовко си говорихме, че те държат права на някои от румънските песни. Смятам да чуя някои от тях" - сподели още изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !