Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Българското кино в Европарламента

отпечатай новината

12.04.2011 14:20 | Видян 5904 пъти

Българското кино в Европарламента

Евро депутатът Слави Бинев направи сензационна премиера на новия български игрален филм "Още нещо за любовта" в Европейския Парламент в Брюксел. Филмът е дебют на режисьора Магдалена Ралчева и е с участието на Калин Врачански, Велко Кънев и Мария Статулова.

Непосредствено преди събитието депутатът даде коктейл, на който Г-жа Ралчева направи кратко представяне на филма и екипа, работил по него. Сред гостите, освен представители на Европейските институции, бяха заместник председателя на Народното Събрание Павел Шопов, евродепутата Андрей Ковачев, председателката на учителския синдикат Янка Такева, тамплиер "номер едно" Румен Ралчев, Полковник Ставрев, началник на почетната гвардейска рота, както и много други близки и приятели.

Магдалена Ралчева благодари на Слави Бинев за инициативата и за това, че е предоставена възможност за популяризиране на българското изкуство в сърцето на Европа. Лично Г-жа Янка Такева връчи орден на режисьорката Магдалена Ралчева за приноса й към възраждането на българското кино.

След коктейла гостите имаха възможност да се насладят на лентата и прекрасната актьорска игра. С продължителни аплодисменти и ставане на крака разчувстваната публика благодари на режисьора за прекрасната творба. Филмът очаква своята премиера и в България, а режисьорът Ралчева си пожела тя да бъде също толкова успешна, колкото и в Европейския Парламент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !