Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Тони Стораро завъртя трио със Софи и Бони

отпечатай новината

15.04.2011 11:40 | Видян 5020 пъти

Тони Стораро завъртя трио със Софи и Бони

В сряда вечер в The Cotton Club, кралят на попфолка Тони Стораро отново показа кой е N1 сред родните фолк изпълнители! Домакините от звездния клуб в Студентски град, посрещнаха стотици гости, желаещи да бъдат част от грандиозния концерт на Човека-глас, въпреки изненадващия пролетен сняг, който не спря да трупа през цялата нощ.

Топпевецът на Диапазон Рекърдс за пореден път стана причина за препълненото заведение, което едвам побра многобройните фенки на звездата, напиращи да видят отблизо своя идол. Малко след полунощ, Тони Стораро избухна мощно с двучасово лайв шоу и изпълнения на най-популярните си парчета, заради които днес е определян за най-обичания мъж в попфолка, и е отличен с всички възможни награди за Певец на годината.

Изпълнителят на smash hit-а “Отличен 6”, посветен специално на всички студенти, не пропусна в своя репертоар парчета като "2, 3, 4", "7 пъти" и "200 жени" -  все числа, донесли огромен успех на певеца през последните години. Специални гости на вечерта бяха Софи Маринова и Бони, които подобаващо се включиха в купона и подкрепяха своя колега с песни и танци през цялата нощ. Той пък от своя страна им подари изпълнението си на песента “Двете сладурани”, с което отбеляза колко елегантни са двете звезди в черните си вечерни рокли и скъпи бижута.

През цялата нощ, клубът бе изпълнен с енергията на стотици фенове, пеещи в един глас с Тони мегахитовете  „За една жена", „Грешница", „Ти от Рая ли дойде" „Уникат", “Бог ли ме наказа”, „Не заслужавам", „Смело завърти". Песните, които затвърдиха ролята му на диктатор в поп-фолк жанра, накараха стотици да скочат върху масите и да кършат снага в ритъма на Големия Тони до сутринта...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !