Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Диана Алексиева ревнува Захари Бахаров

отпечатай новината

18.04.2011 11:20 | Видян 17122 пъти

Диана Алексиева ревнува Захари Бахаров

Популярната телевизионна водеща направи скандално откритие днес, като показа своята ревност спрямо Захари Бахаров. Въпреки че многократно е отричала, съпругата на известния актьор и майка на малкият им син Максим, призна че го ревнува от страстните целувки, които раздава на актрисите в българския касоразбивач Love.net.

Ко-водещата на „Факторът Кошлуков“ по TV7, директно попита своите гости днес - режисьорът Илиян Джевелеков, актьорите Лилия Маравлия и Тео Аврамов от нашумялия български филм, как не ги е срам да забъркват мъжът й в подобни авантюри. „На какво прилича това?” изстреля Алексиева в лицето на режисьора, който си позволи да създаде подобни проблеми на известното семейство както с любовните сцени на Бахаров и Таня Илиева във филма „Дзифт”.

Жената на известния актьор с любопитство разпита гостите си и за това как се чувстват когато играят голи сцени, вероятно за да провери дали е верен отговорът, който получава от Бахаров в подобни случаи. Водещата се успокой, когато разбра, че на никой не му е удобно в подобни сцени, и приемат че не се събличат самите те, а техните герои. Както сподели това е оправданието, което използва и мъжа й. Актьорът участва и в няколко сцени където зрителите могат да се радват на женската красота на известната манекенка и отскоро актриса Диляна Попова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !