Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Денислав срещна любовта по време на снимките на "Професия блондинки"

отпечатай новината

18.04.2011 14:00 | Видян 6062 пъти

Денислав срещна любовта по време на снимките на

Денислав се радва на щастлива връзка с една от героините от последния си клип "Професия блондинки".
Изпълнителят на музикална компания "Real enrerprises" успял да омаае чаровната Велина Узунова и в момента двамата са заедно. Припомняме, че красавицата участва във видеото на хитовото парче заедно с плеймейтката Светлана Василева. Оказа се, че познанството й с Денислав си има своята прелюбопитна история. За пръв път се видели миналото лято на Слънчев бряг.

Един ден реалити звездата от "Биг брадър" си лежал на плажа, когато на съседния шезлонг се настанила прелестна блондинка. "На няколко пъти си засякохме погледите, но нито аз тръгнах да се запознавам с нея, нито пък тя. След като си замина ме хвана яд. Казах си: "Изтървах я!". Заканих се, ако на другия ден я видя, да проявя повече смелост", разказва Денислав.

Съдбата ги срещнала отново на другата вечер в една дискотека. Още с влизането си артистът я видял. Велина била в компанията на няколко свои приятелки. След няколко разменени усмивки двамата се заприказвали и така искрата припламнала. На следващата вечер вечеряли заедно и провели дълъг разговор, от който станало ясно, че чаровницата познавала бившата му приятелка. "Преди две години тя ме била видяла, но тогава аз съм бил с гаджето си, а тя със своето.

Но така започва тази любов, която не е случайна", добавя Денислав. Същинската им връзка започнала по време на снимките на "Професия блондинки". Велина не се поколебала относно поканата, която получила и отсякла, че щом е за него, ще участва. "Чувствам се много щастлив. В нейно лице виждам това, което често е липсвало във връзките ми - пълна подкрепа, доверие и разбиране", казва още звездата на "Real enterprises". Успоредно с щастливата си връзка, Денислав се радва и на успеха на "Професия блондинки". Парчето регистрира забележителни резултати в сайтовете за видеообмен и няма дискотека, в която то да не се върти по два-три пъти на вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !