Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Победа за Светлозар Савов на WFC 13 в Белград

отпечатай новината

20.04.2011 13:00 | Видян 3403 пъти

Победа за Светлозар Савов на WFC 13 в Белград

Победа с гилотина извоюва Светлозар Савов над своя съперник Драган Тесанович на провелото се  в Сърбия, Белград състезание WFC 13. Участието на българина бе възможно благодарение на контактите на ръководството на клуб „Real Pain” с международни ММА организации. Президентът на Българската федерация по смесени бойни изкуства Христо Христов застана зад думите си, че заедно с Изпълнителния Директор на клуб “Real Pain” Любомир Геджев ще вървят в посока талантливите български бойци да получат поле на изява, както на българска територия, така и на международни престижни състезания.

Савов е един от най-обещаващите български бойци. Възпитаникът на клуб „Респект – Русе” даде всичко от себе си и победи именития си противник, демонстрирайки отлична техника.Топ боецът ни Любомир Геджев също замина за Сърбия. Той трябваше да премери сили във финалната среща на гала вечерта с „Vale tudo” легендата  Хосе Пеле.

Два дни преди състезанието Геджев бе неприятно изненадан да научи, че неговия противник е получил тежка контузия и няма да може да се сътезава. Поради краткия срок организаторите не можаха да намерят достоен съперник за Лилавия ни колан по Бразилско Жиу-Житцу,допълват от ПРофайл. Срещата за Шампионска титла ще се състои на 12 Юни в Словения, Любляна на WFC 14.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !