Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Форт Бояр с нов рекорд и феноменален обрат

отпечатай новината

01.05.2008 09:00 | Видян 3471 пъти

Форт Бояр с нов рекорд и феноменален обрат

Отборът на младата ни спортна надежда по сноуборд Сани Жекова, която само преди няколко дни беше наградена от Българската спортна асоциация за изключителен принос в зимните спортове, ще поведе отбор „България 4” в драматична битка с четвъртия турски отбор. Това е вторият мач за отбора на Сани. В първото си идване на Форта отборът на Сани се изправи срещу отбор на Сърбия, но късметът не беше на страната на българите. Този път българският отбор е по-спокоен, уверен в силите си и с добре изработена тактика за събиране на пари. Мачът им е изпълнен с много емоции и напрежение, като зрителите ще видят и игри, които до този момент не са показвани в предаването и които изумяват със степента на своята сложност и екстремност.

Съперниците на българския отбор са отбор „Турция 4”. В него участват: Мелике Джърджъ – студентка, която се занимава се с поезия и е творческата личност в отбора; Ахмет Япрак е мениджър и публична личност в южната ни съседка. Голяма част от бизнеса му е в Германия и много често пътува. Занимава се със спорт в свободното си време и е спортния тип в отбора. Нуран Тосун е 35-годишна домакиня от Истанбул. Многото свободно време й позволява да се занимава активно с благотворителност. Тя е контактният тип в турския отбор. Халим Еркан е актьор и звезда от няколко турски сериала. Той е само на 20 години и е медийната личност в отбора.

Зрителите ще видят изключително драматично плуване в океана, при което българи и турци ще се състезават, за да стигнат до ключа. При изпитанието състезателите трябва да се борят с огромни вълни и силно океанско течение. Балканските зрители на формата ще бъдат и едни от първите в света, които ще видят стаята, в която не трябва да се стъпва по земята. Изпитанието е много зрелищно и сравнително ново за Форт Бояр.  
 
С колко злато ще се раздели съкровищницата на Форта, зрителите ще разберат довечера от 20.30 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !