Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Константин подкара АТВ

отпечатай новината

25.04.2011 12:30 | Видян 4373 пъти

Константин подкара АТВ

Коцето подкара АТВ в клуб Sin City на едно различно парти организирано от увеселителният комплекс на фирма Fun Sport- Konza Land. Партито „100 % Адреналин с бензин в кръвта бе предизвикателство за много любителки и любители на високите скорости, бързите коли и мощните мотори.

Паркираните пред входа бутикови модели автомобили и бъгита бяха изкушение и за най-ревностните ценители на автомобилният свят. Лобито на комплекса бе превърнато за вечерта в същински автосалон с изложени над 15 ATV-та и картинги. Рев на мощни мотори, подсилен визуално от разположените на сцената и част от VIP зоната модели на лимитирани модели ATV, UTV и картинги.

Добре имитирана суматоха и изящество съпътстващи всяко голямо автомобилно състезание бе пресъздавано от 20 невероятно красиви промоутърки, облечени в състезателни екипи и супер сексапилните момичета от балет “Велвет”,които за първи път с танц представиха екипи и оборудване за игра на Paintball . Фолк звездата Константин, бе в ролята на гид на този комплекс за удоволствия.

В партито се включи и Гъмзата от Куку Бенд, който изпълни хитовото парче „Пружината”. Собственикът на Konza Land Иван Иванов поднесе подаръци на случайно подбрани клиенти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !