Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Нещо странно мори Бербатов

отпечатай новината

26.04.2011 12:00 | Видян 4566 пъти

Нещо странно мори Бербатов

Слуховете, че Димитър Бербатов има мистериозна контузия, която да се окаже даже треньорска, може и да не са силно преувеличени.

30-годишният бивш капитан на националния, който е първи при голмайсторите в Англия с 21 попадения, съмнително остана извън групата на Манчестър Юнайтед за първия 1/2-финал от Шампионската лига с германския Шалке в Гелзенкирхен днес.

Това е 3-и пореден мач, в който Бербо дори не помирисва резервната скамейка. За последно той игра при загубата 0:1 от кръвния враг Манчестър Сити за Купата на Англия на 16 април, когато профука две чисти положения, а след това закуцука и бе сменен. Бербо бе аут от състава при 0:0 с Нюкасъл и 1:0  над Евертън, като така засили спекулациите, че мениджърът Сър Алекс Фъргюсън е вдигнал доверието от най-големия си любимец.

От друга страна обаче личният агент на Бербо – Емил Данчев, отрече клиентът му да има проблеми в Юнайтед.

“Единственият проблем на Митко на Олд Трафорд е проблемът с адукторите му. Той минава специални процедури, за да се оправи. Бях при него в Манчестър и всичко е наред. Нека веднъж завинаги се разбере, че няма никакъв конфликт между Митко и Фъргюсън.

До два-три дни Митко ще се излекува и вероятно ще бъде в групата за шампионатния мач с Арсенал в Лондон“, заяви Данчев, като отрече информациите, че Бербо страда от футболна болест и ще претърпи операция.

 “Не става въпрос за футболна болест, а за възпалени адуктори. Разликата е огромна”, троснато обясни бившият изпълнителен директор на ЦСКА.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !