Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Теодора представи дуетната си песен пред повече 10 милиона

отпечатай новината

26.04.2011 14:40 | Видян 4442 пъти

Теодора представи дуетната си песен пред повече 10 милиона

Теодора получи специална покана да гостува в една от най-популярните турски шоу програми „Beyaz Show” по Kanal D. Атрактивната изпълнителка представи за първи път пред публика дуета си със звездата от южната ни съседка – Синан Акчъл – „Cumartesi”. Предаването бе гледано от над 10 000 000 зрители.

Синан Акчъл (Sinan Akçıl ) бе сред гостите на бляскавата промоция на албума на Теодора - „Моят номер” в края на миналата година. Още тогава турчинът, който е сред топимената в турския музикален бизнес, обеща, че двамата ще направят съвместен проект, тъй като е много впечатлен от нашата певица. „Златното момче”, както го наричат в родината му,  досега не се е изявявал като изпълнител, а  е познат като композитор и текстописец. Създал е парчето на турската звезда Hadise – „Dum Tek Tek”,  с което тя представи страната си на „Евровизия”, както и някои от най-популярните хитове в Турция.

Синан Акчъл спазил обещанието си и предложил на Теодора да направят дуета “Cumartesi” (“Събота”), който е включен в първия му албум като изпълнител - „Kalp Sesi” в две версии – dance mix и club mix . Самият той е автор на музиката и турския текст, а българският - е дело на младия текстописец Веселин Веселинов.  В двата варианта на песента Теодора пее на български,  на турски.

Премиерата на “Cumartesi” в Турция се състояла в едно от най-популярните турски вечерни програми - „Beyaz Show”, което се излъчва по Kanal D. Освен Теодора и Синан Акчъл в 3-часовото шоу гостували три от най-популярните изпълнителки в Турция – Izel, Ziynet Sali и Ajda Pekkan, както и немския футболен съдия Маркус Мерк. Пред тази звездната компания, пред погледа на топводещия Beyazıt Öztürk и пред аудитория от над 10 милиона зрители Теодора и Синан Акчил представили  своя дует “Cumartesi” и получили поздравления за песента, която всички определили като бъдещ хит.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !