Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Nadia избира Мис и Мистър УНСС

отпечатай новината

27.04.2011 15:40 | Видян 5385 пъти

Nadia избира Мис и Мистър УНСС

Финалната вечер на конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС 2011” ще се състои на 28 април (четвъртък) от 18:30 ч. в аула “Максима” на УНСС.

Събитието е част от официалните чествания по повод 20-та годишнина от основаването на Студентския съвет при висшето училище.

Изборът на най-красивите студенти в УНСС отново е съпътстван от благотворителната кампания на университета “Аз помогнах” и затова всички събрани средства от покани ще бъдат преведени по сметката на кампанията в помощ на детския социален дом “Даскал Ботю” в Калофер.

Председател на журито ще бъде проф. д. ик. н. Валентин Кисимов, зам.-ректор на УНСС, а сред членове се открояват “Мис България 2005” Роси Иванова, “Мис България 2007” Юлия Юревич, “Мисис България 2007” Мариана Маринова, “Мисис България 2009” Лазарина Стефанова, Радост Драганова, водещ на тв предаване “Модерно” по bTV, ексадреналинката Жана, водещ на лайфсатайл рубриката “Сладки приказки” в сутрешния блок “Бодилник” на ТВ 7, Юлияна Дончева и спортния агент Георги Градев.

В изданието на събитието през настоящата година участниците дефилират със спортни облекла, бански костюми и официални тоалети, осигурени съответно от “Reserved”, “Bluepoint”, ателие “Симон” с дизайнер Гергана Симеонова и модна къща “Andrews fashion studio”, а аксесоарите на участниците са слънчевите очила на фирма “Kwiat”.

За настроението на публиката във финалната вечер ще се погрижи откритието на ДесиСлава - Nadia.

Водещи на събитието ще бъдат топмодела и тв водеща Гергана Малкоданска и “Мистър УНСС 2010” Даниел Петканов.

Медиини партньори на “Мис и Мистър УНСС 2011” са TV 7, Sportal.bg, Blife.bg, радио “Дарик”, сайта за стажове Experience.bg, Woman.bg, Hotnews.bg, Men.bg, а събитието се провежда с подкрепата на дискотека PlayHouse, дискотека The Cotton club, покер сайтът Igrach.com, салони за красота “Angel fase”, туристическа агенция “Смарт травъл” и магазин за цветя “Орхидея” - Студентски град.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !