Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Певицата Нора ще подгрява Roxette

отпечатай новината

28.04.2011 17:30 | Видян 3324 пъти

Певицата Нора ще подгрява Roxette

Остава един месец до едно от най-дългоочакваните събития тази година – концертът на РОКСЕТ на 29 май, стадион "Георги Аспарухов".

Турнето на емблематичното шведско дуо, което започна в края на месец февруари и ще обхване четирите континента на земното кълбо, преминава изключително успешно, като повече от половината концерти навсякъде по света са напълно разпродадени. В момента звездите са в разгара на обиколката си в Азия, Африка и Америка. Те ще пристигнат в столицата ни след концертите си в Истанбул и Атина, а непосредствено след шоуто в София ще се отправят към Букурещ. След концерта в северната ни съседка, следва основната част от турнето им в Европа.

Междувременно хитовете от новия албум на невероятните РОКСЕТ превземат музикалните класации. Песента She's Got Nothing On (but the Radio) достигна номер 9 в световния чарт на американското радио Експрес. Класацията включва стоте най-слушани поп парчета в света, които се обявяват всяка седмица.

Интересът към концерта на РОКСЕТ в София е огромен. Ограничено количество билети, на цени от 80 и 100 лв., все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg .

Младата певица Нора, ще е щастливият музикант, който ще се появи преди РОКСЕТ да се качат на сцената на стадион "Георги Аспарухов".Тя ще се представи заедно с групата си, която се състои от трима изключителни музиканти: китариста Бисер Иванов, пианиста Калин Тонев и Георги Варамезов на барабани.

Нора спечели второто място в Music Idol 2 и успя да впечатли журито и публиката с невероятните си гласови възможности и изпълненията си на живо. След предаването Нора стана артист на Вирджиния Рекърдс. През лятото на 2008 г. тя получава предложение от Графа да запише дуетна песен  с него. Двамата представят „Именно ти”  на фестивала „Бургас и морето 2008”,  където печелят трето място.

Песента е една от най-ротираните в българския ефир. Нора е не само изключителен артист на сцената, тя е и талантлив автор на музика и текстове. Неин е текстът за песента (и съавтор на музиката), с която участва на Евровизия 2009 – It’s Not Right, първият й самостоятелен сингъл. Нора бе отличена със статуетка за дебют на наградите на БГ радио за 2009-та година за песента  и видеото към „It’s Not right” и се превърна в един от големите победители на вечерта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !