Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Мира Добрева: Гала, ти си същата като Камила

отпечатай новината

29.04.2011 11:40 | Видян 9368 пъти

Мира Добрева: Гала, ти си същата като Камила

Сватбата на годината е достатъчна причина този петък "На кафе" да продължи цели шест часа – от 9.30 до 15.30 ч., за да може зрителите да станат свидетели на всичко интересно, свързано със звездното събитие.

Известни български булки и сватбените им рокли също ще бъдат "На кафе". Сред тях са  Мира Добрева, Таня Боева, Нона Йотова, съпругата на фолкпевеца Константин - Надя, Вихра Христова... Всички те ще си спомнят най-вълнуващите моменти от техните сватби и ще коментират церемонията от Уестминсътрското абатство. Предвидена е и жива връзка с младоженци от български ритуален дом.

Водещата е облечена подобаващо за свтбата, а и нейните гости не пропускат да го отбележат. След малко закъснение за предаването, Мира Добрева се появява, очевидно впечатлена от тоалета на Гала: Гала, ти си същата като Камила Паркър - Боулс. Бурен смях последва това изказване, а настроението в студиото вече беше точно като за свтба.

Сред по-пикантните теми в "На кафе" са диетата на Кейт и кралското меню, подготвено от Антон и Филип Мосимън, сватбената торта и прословутата целувка от балкона на Бъкингамския дворец на младоженците и авиошоуто по повод грандиозното събитие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !