Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Рачков и Игнатова на бой със Сечкова

отпечатай новината

29.04.2011 12:00 | Видян 7138 пъти | Гласували 1

Рачков и Игнатова на бой със Сечкова

МЕЖДУЗВЕЗДНА война тлее в бТВ. Напоследък тя придобива скандален характер, след като тече от известно време.
Още преди два-три месеца Господари на ефира започнаха да отправят залпове към Вили Сечкова. Показаха новата водеща в бТВ в ролята на тяхна асистентка по време на връчването на някакви награди.
Проверка на Супер 19’ показа, че както често се случва, нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед.

Вили наела Господарите за водещи

като организатор на въпросната церемония. В последния момент се оказало, че никоя от наличните манекенки не ще да им асистира и по тази причина продуцентката сама се заела с тази работа.
Вили нямала комплекси да влезе в ролята, защото години наред е в шоубизнеса и сама е извървяла пътя си от низините до върховете му. Не очаквала, че един ден това ще се обърне срещу нея.
Неотдавна обаче брюнетката получи нов неочакван удар от колегите си, с които работят за една и съща медия. И то най-популярната в нашата страна.
В предаването Господари на ефира бяха излъчени кадри, според които промоционният клип на предаването на Вили В джаза събота вечер напомня на видео на Долче и Габана с учаситето на световният супермодел Жизел Бюндхен – бившата на Леонардо ди Каприо.
Тъй като очевидно става въпрос за пародия и самоирония, Господарите се хванаха за възгласа: Ауч! (б.р. на български би звучало като “Ох”), който е еднакъв за Жизел и Вили в клиповете им.
Драгият зрител се чуди защо ли пък му напомнят нещо отпреди 5 месеца, какво караше Господарите да мълчат през всичкото това време. Любителите на италианските телевизии пък години наред се чудеха

защо като имитират култовото шоу Strisca la Notizia, хората на клана Халваджиян не си го признават

Е, от известно време и това е факт. Появява се един надпис, който обяснява връзката на италианската с българската продукция.
Всъщност, и друго предаване на екипа – Море от любов с прекрасната Наталия Симеонова, доста време не известяваше на публиката, че всъщност е римейк на италианското Stran’ Amore. Съвпаденията далеч не свършват дотук, забелязали сме ние като зрители на италианските медии...Но, поспри сърце!
Хората обикновено казват, че няма нужда да се измисля колелото или топлата вода, особено пък в шоубизнеса, където другите народи се справят доста по-добре от нас и то специално в креативността.
В случая с оформящата се война на Господари на ефира с Вили Сечкова обаче има и заден план. Той е свързан с очевадни лични мотиви.

Мария Игнатова е била близка приятелка на сегашната си колежка

в бТВ. В онези времена те дори живеят заедно по съквартирантски за известно време. Нито една от двете не е нашумяла, борят се от старлетки да се превърнат в истински звезди, каквито ги познаваме днес. Очевидно неизказани думи от онова време определят сегашният конфликт, който русата амбиция се опитва да заформи с брюнетката. Разликата между тях е, че за разлика от Мария, която е само водеща, Вили е и продуцент и то на няколко предавания. Женска завист ли мъчи половинката на Рачков? Само съпружеска солидарност ли пък води него да дава рамо на атаките?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !