Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Емилия и Галена заедно на модно парти

отпечатай новината

03.05.2011 17:30 | Видян 19456 пъти

Емилия и Галена заедно на модно парти

Футболната съпруга Весела Тотева посрещна рожден ден и годишнина от създаването на бутика й Vincit by Vesela Toteva с голямо парти в кBoutique Lounge Bar. Красавицата посрещна известни личности и журналисти, облечена в ексклузивен тоалет на марката. Попфолк звездите Емилия, придружена от нов кавалер - синът й Иван и Галена, която изненада всички с екстравагантна къса руса прическа, дойдоха облечени в лимитирани тоалети на бутика.

Стилистката и модел Теди Велинова показа прелести в красива дълга рокля на Vincit by Vesela Toteva, а Мис България 2010 Ромина Андонова и Мис България 2011 Юлия Юревич демонстрираха къси рокли със стилни акценти от сатен и дантела. Брадърката и актриса Зара пък беше облечена в екстравагантен гащеризон на марката. Тоалетите на звездите са произведени в супер лимитирана серия, издава Весела Тотева, която е дизайнер на ефектните тоалети. Нейната идея, по аналогия с филма "Сексът и градът", е да събере съвсем различни като типаж звезди и да подчертае красотата им в красивите тоалети на марката си. На всеки две седмици в бутика й ще могат да бъдат открити нови стилни модели.

Да поздравят Весела Тотева по случай рождения й ден и годишнината от изявата й като моден дизайнер дойдоха още Петя Велкова с годеника си, гримьорът Кирил Чалъков, Мисис България-Вселена Паолина Петракиева, Галина Димитрова, попфолк дивата Магда, синоптичката от ББТ Теодора Иванова, която е лице на пролетната колекция на Vincit by Vesela Toteva и много други приятели на красавицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !