Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Защо младите милионери се лепят точно на Николета???

отпечатай новината

05.05.2011 15:00 | Видян 18284 пъти | Гласували 1

Защо младите милионери се лепят точно на Николета???

Всяка жена мечтае да хване милионер. И то, ако може да не бъде на 68. А да е МЛАД МИЛИОНЕР. Само една жена в България обаче привлича като магнит златните лъвчета с планините от левчета. Николета Лозанова.

Зад всеки огромен успех си има формула и Супер 19’ реши да потърси каква е формулата на НиЛо, както мацката обича да се нарича по примера на Джей Ло.

Екипът ни тръгна отзад-напред. Вместо на въпроса какво искат жените, решихме първо да си отговорим за причината, а тя е какво искат мъжете. Или поне какво търсят...

Младите милионери са много по-взискателни от старите. За ветераните тип чичко-паричко основна цел е да хванат младо гадже. Ако може и да е с корона на Мис България. Което звучи доста демоде за техните наследници и за момчета, които сами са си направили парите. Те пък целят да хванат секси момиче, което едновременно е в отлична форма, има добро самочувствие, успява в живота и е фурия в леглото.

Решихме да съставим и списък на най-личните ергени в страната, който може да бъде наречен и ранглиста на плейбоите.

Кой влезе в нея:

Ники Михайлов – син на четвъртия в света, президента на Българския футболен съюз, отскоро шеф в УЕФА, богатия и преуспял Боби Михайлов. Третото поколение национален вратар обаче и сам е шампион на Холандия с Твенте, устремен към втора титла на Ниската земя.Изкарва стотици хиляди евро годишно, с които може да си позволи всякакви мъжки играчки.Дори само 15% от тренсфера му, които по правило отиват за футболиста, биха му стигнали да живее без притеснения (и даже без наследство) до края на своите дни.

Владо Арабаджиев – директор на един от най-големите захарни комбинати в родината, най-успелият автомобилен пилот на страната, който е на крачка от мечтата си да подкара Формула 1. Наследник е на най-крупните хотелиери в България – олигархичната фамилия Арабаджиеви, които притежават и още куп заводи, самолети и престижни имоти, даже  на Ривиерата. По ирония на съдбата сестрата на пилота – Алекс, за 2 години беше приятелка на Ники Михайлов, който никак не е фаворит на Владо.

Георги Славов – наследник на един от основателите на СИК Стоил Славов, който бе взривен в асансьора на щаб-квартирата на борческата организация. Жоро е собственикът на един от най-апетитните хотели на самия безценен пясък в Слънчев бряг.И е един от най-известните плейбои и бохеми в обществото.Любимец е на манекенките. Опита да предизвика кратка схватка в пловдивско заведение, за да премери сили с Владо Арабаджиев, но синът на хотелиера разумно не беше влязъл в сблъсък. За причина на свадата за ВИП места в заведението медиите обвиниха самата Николета Лозанова.

Валери Божинов – станал милионер още като тийнеджър заради футболните си умения, израсналият в Италия горнооряховец е фаворит на засуканите мацки. През леглото му са минали каки като Мис Маги Вълчанова и певицата Алисия, с която има дете. В групата на личните ергени е впечатляващ пример, тъй като сам се е направил. Той не е наследник на богат татко. Заради факта, че повечето пъти е резерва в клуба Парма, за който играе, е идеален за съжителство – за разлика от други футболисти има повече време да обръща внимание на половинката си.

И какво излезе? Николета е единствената известна красавица, която е имала пълното каре аса. Доста момичета бленуват да бъдат на нейното място. Даже я наричат Българската мечта.
Решихме да запитаме самата Николета каква е тайната й формула да бъде секс-магнит, в отлична форма и винаги положително настроена и усмихната. Отговорът се оказа изненадващо прост. И достъпен!

Което е доста добра нивона в навечерието на абитуриентските балове и лятната ваканция, когато из клубовете стават най-горещите свалки. А младите милионери тръгват на лов за късметлийки...

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !