И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма пари за цигари

отпечатай новината

05.05.2011 15:32 | Видян 6624 пъти | Гласували 1

Няма пари за цигари

Тази седмица ни разкри една очаквана, но ТВЪРДЕ неприятна новина. Парите за черни дни на държавата свършиха. Бордът и левът се крепят на честна дума.

Нашата гордост - огромният резерв, натрупан от 1999 до 2009 г. е похарчен. Към 31 март той е бил 4,7 млрд. лв. при свален м.г. минимум от 4,5 млрд. Което значи, че някъде около 10-и април сме минали под чертата.

Сметката за последните само 5 месеца е: профукани 2 милиарда лева. Ако използваме известния хит на Тони Стораро: “Нема бизнес, нема пари, нема и за две цигари”.

Въпросът е, че някак трябва да се продължава напред. Както се казваше по соцвреме: “Пари няма, действайте”.

Седмицата удари и личните валутни резерви на поне 900 души, ужилени от пирамидата на Борислав Ралчев. Обир, който прилича на инсценировка, лиши стотици хора от пачки и ценности, а мнозина други се оплакаха, че бизнесменът ги е завлякъл с вложения в неговата фирма, която им обещавала примамващи лихви.

Жертвите обаче, дори осъдили господина от Трън, нямат шанс да си получат парите обратно. Човекът се оказва без собственост. Даже помещението на трезора му, както показваме с документ, е запорирано.

Специално разследване на Супер 19’ показва още, че новите собственици на фирми на фараона Ралчев са босненци. Единствената утеха, която даваме, е разказ за подобна пирамида в Италия. Тя замотала белите пари за черни дни на 700 ВИП-ове: депутати, артисти, певци, футболисти, даже на една принцеса. По различни оценки завлечените пари са от 170 млн. до 237 млн. евро.
Има ли изход от кризата и лошите новини?

За дамите има! Сексбомбата Николета Лозанова предлага магически капсули, които карат жените естествено да ограничат хапването, а по този начин да влязат в перфектна форма и да придобият идеална фигура. Всяко зло за добро! Ще бъдат красиви в кризата. Което пък може да им помогне да хванат някой милионер и да си оправят живота. На Николета може да се вярва – досега тя не е имала гадже не-милионер. Плюс това й се лепят не 68-годишни чичко-паричковци, а все млади лъвчета.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !