Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Баща на мафията ли беше Батето?

отпечатай новината

08.05.2011 09:00 | Видян 12438 пъти | Гласували 1

Баща на мафията ли беше Батето?

Иван Славков със сигурност беше един от най-големите мъже на България. Превърнал се в легенда още като зет на Тодор Живков в края на 60-те години, оставил цяла епоха в БНТ, а като шеф на БОК прословут със сребристия си мерцедес пура през 80-те, той си спечели най-много злоба и завист в годините след избухването на демокрацията.Понеже стана президент на Българския футболен съюз.

Тази работа го направи от любим бохем на нацията в човек, обстрелван заради вечното и основателно недоволство на хората от това, което става по стадионите.И другото - зад кадър – прането на пари в спорта и разбираването на традициите от олигарсите.

Беше ли Иван Славков – Батето баща на българската МАФИЯ? Този въпрос винаги е бил подхвърлян още приживе на един от най-веселите мъже на България. Поводът беше взривяването на сградата на СИК и Бул Инс през 2004 г., при която загина един от босовете на групировката Стоил Славов.

Тогава в медиите услужливо изтече информация, че освен Бул Инс и Интерпетролиум на същия адрес "се водят още фирми като Юнион Инс, в които собственост имат бившият борец Рахмат Сукра и шефът на БОК Иван Славков."

Сукра е световен шампион, банкер в ПИМБ, сега Интернешънъл Асет Банк, смятан е за

дясна ръка на Младен Михалев – Маджо

В сградата на Бул Инс и Юнион Инс имаха офис още Сова-СС, собственост на убития Стоил Славов, както и Димиавто на Дмитрий Минев, известен като Димата Руснака.
Като тартор на червените принцове мнозина привиждаха Батето като кадровик на групировките.
Факт е, че Доктора – един от хората, лежали в затвора по контрабандните дела, омешали и близкия боен другар на Батето - Янчо Таков, е първият сподвижник на Илия Павлов от времената, когато Мултигруп наливаше мускули и милиони. Чрез търговия с акцизни стоки – алкохол и цигари.

Факт е, че друг червен принц и голям бохем – зетят на Венелин Коцев – Чавдар Писарски беше мозъкът на ВИС, докато и там се наливаха

основите в епохата на Васил Илиев.

Факт е също, че бащата на Коко Динев - най-близкия приятел на Жоро Илиев, е Чики, който от своя страна е най-близкият човек на Батето.

Могат да се изброят и много други факти, но те едва ли имат значение, защото Батето вече го няма.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !