Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Милена Славова и Wickeda ще забият с финалистите от ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ

отпечатай новината

11.05.2011 17:00 | Видян 5058 пъти

Милена Славова и Wickeda ще забият с финалистите от ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ

Големият финал на конкурса за най-добра училищна песен „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3”, организиран от Столична община, D2 и Gravity Co, ще бъде на 12 май 2011 г. /четвъртък/ от 19:30 ч. в Swingin' Hall. Вход свободен. Първоначално концерта трябваше да се проведе в Борисовата градина, но поради неблагоприятната прогноза за времето организаторите го преместиха в клуб Swingin' Hall.В него ще вземат участие изпълнителите на петте песни, събрали най – голям вот при гласуването, което приключи на 8 май. Това са: група Accident със „Само за теб”, Random Station с баладата „За да остана”, бандата 818 с ”Без изход”, Voor De Wind с парчето „Тук-Сега” и Enslavement със “Справедливост”.

След като пребориха конкуренцията на 32 парчета, финалистите ще трябва да убедят и журито в лицето на D2 и Gravity Co., че заслужават голямата награда по време на живите си изпълнения.Тази година организаторите поканиха като специални гости на концерта Милена Славова и Wickeda.Победителят и най-добрата ученическа песен за 2011 г. ще бъде обявен след края на концерта. Голямата награда е: продуциране и запис на песен в професионално студио.Тази година ще има и две специални награди за участниците в конкурса. Едната ще се даде от Music Space – артистичен промо пакет на стойност 1000 лв.

Втората награда е от TeenProblem.net - на 13 май 2010 г. (петък) от 18.30 ч. в Зала 3 на НДК за първи път на една сцена ще свирят култови български групи Ogi 23, The Pomorians, D2 и Ъпсурт,. за да отпразнуват 10-годишния юбилей на най-популярния сайт на българските тийнейджъри. Заедно с четирите хедлайнера, на сцената ще се качи и един от участниците от конкурса ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3! Той ще бъде избран от екипа на TeenProblem.net и ще има уникалният шанс да подгрява звездния лайн-ъп и да излезе на професионална сцена пред стотици зрители.Освен тях ще има и още изненади за участниците от Converse и организаторите. На сцената на големия финал на „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 3” ще излязат и победителите в миналогодишния конкурс ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ – група Savage Ravage.Водещ на събитието ще бъде Дидо от D2.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !