Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Христо Мутафчиев рекламира Октопода

отпечатай новината

13.05.2011 10:40 | Видян 3583 пъти

Христо Мутафчиев рекламира Октопода

Христо Мутафчиев, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, изненада цяла София с позирането си на блиборд, който рекламира застрахователна компания. Фирмата, чийто бос е приятелката на Алексей Петров, беше намесена във вестникарските публикации за групата Октопод. Още повече, самият Алексей Петров е бил консултант на компанията, при това срещу многоцифрени хонорари.

За да бъде закачливият ефект още по-мощен, билбордовете с рекламата, от които грее лика на известния актьор и шеф на Съюза на артистите в България, са курдисани баш на булевард България. Както е известно, това е т.нар. правителствено трасе, по което всеки ден минава, за да отиде на работа в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов. За да няма съмнение, и слогънът до главата на артиста е многозначителен: “С... Лев Инс съм По-силен от всякога”.

Напомняме, че преди няколко месеца, когато Мутафчиев получи удар, по настояване на столичния кмет Йорданка Фандъкова, му беше изпратена супер спешна помощ. Специален курс на правителствения самолет бе направен, за да бъде съхранен животът на артиста и той да бъде доставен максимално бързо и сигурно до софийска клиника от Бургас, където го бе сполетяло нещастието.

Сякаш за благодарност към двамата си благодетели, Мутафчиев е дал лицето си на врага в лицето на копанията, управлявана от жената на Петров и консултирана от самия глав обвиняем по делото Октопод.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !