Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Денис и приятелки

отпечатай новината

14.05.2011 09:00 | Видян 5043 пъти

Денис и приятелки

Басистът и един от основателите на легендарните РОКЕРИ Ахат Денис Ризов се пробва в поредната си роля - на водещ на вечерно шоу.Един от създателите на най-успешната продуцентска компания София Мюзик Ентърпрайсис се впусна в поредния си проект, който е наречен Денис и приятели и забавлява драгия зрител всяка делнична късна вечер. Типично за видния 47-годишен разбивач на женски сърца както и в живота, и в проекта му обаче преобладават приятелките.

С феята на любовта на bTV Наталия Симеонова, Ризов има 10-годишен брак, а й най-ценното в живота си - дъщеря си Вики, която боготвори. Не е ясно колко верен е бил Даниел, както е истинското име на Ризов, на законната си половинка и с колко приятелки се е тешил по време на брака. След раздялата му с Наталия обаче завоеванията му са сред най-дискутираните по клюкарските страници.

На няколко пъти му се налагаше да отрича връзка с Цеци Красимирова, с която упорито обаче се явяваше по различни събития. "Решихме да не предизвикваме повече слухове, заради което престанахме да излизаме заедно", лаконично заяви Ризов.

Следващата му "жертва" бе младата актриса и певица Ася Йочева. Брюнетката, стартирала като певица в поп дуета Ел Ей, в който си партнираше с Лилана, нашумя след това с ролята си на Буби от сериала Забранена любов.

След това Ризов започна да се появява по събития в компанията на една от участничките в Сървайвър 3 Евгения Ангелова. Едрогърдата шампионка по плуване, която преди време се пробва и като спортна журналистка, в момента е част от екипа на Денис и приятели. Втората в конкурса "Мис Плеймейт 2010" обаче вече е сериозно обвързана с хърватския футболист на Берое Ваня Дзаферович.

Най-новата тръпка на Ризов е вокалистката на Слави, Нели Петкова. Плейбоят оплел красавицата по време на мащабното турнето на Трифонов и Ку-ку Бенд в САЩ миналата есен. Именно екипът на Ризов от София Мюзик Ентърпрайсис се занимаваше с организацията на тура. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !