Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Миро се даде на миньор

отпечатай новината

15.05.2011 09:00 | Видян 5026 пъти

Миро се даде на миньор

Певецът Миро, който след ФИАСКОТО си на Евровизия се покри от светлините на прожекторите, се завръща на сцената като продуцент. Още на рождения ден на предаването Горещо преди два месеца той обяви тези свои намерения. Компанията му Винкел вече е факт. Странното и чудновато за шоубизнеса име не се дължи на намеци за сексуални предпочитания на звездата.

Просто Миро е първа писта в приятелския кръг на Миньор. Пернишкият футболен тим отглежда изпълнителя. Той е свързван от около две години от приятелство с боса Христофор Караджов. Благодарение на това аполитичният на сцената музикант даде гласа и лицето си на партия ЛИДЕР. Нейният кандидат Вангелов по онова време беше не само роднина, но и дясна ръка на олигарха Христо Ковачки.

През изборната кампания на 2009 година Миро обяви и намеренията на спонсора да инвестира в цял мюзикъл на талантливия певец. Това не се случи, вероятно заради загубата на ЛИДЕР, който не успя да влезе в парламента за една бройка. Приятелството на Миро и бизнесмена обаче оцеля. Макар и различни – единият як и трениран, другият – бая изпуснал корема си, както се видя на концерта на БГ Радио, сега те градят цяла Винкел империя.

Първият продукт от нея, преди да е тръгнала музикалната компания, са тунквани вафли. Следващата стъпка са пакетирани ядки, които обаче най-вероятно ще носят пернишкото наименование кУмюр. Третата стъпка ще бъдат звездите на Винкел. Вероятно първа от тях ще стартира малката Дивна. Детето и Миро спечелиха неуспешния проект Пей с мен на Нова телевизия, продуциран от Слави Трифонов. Малката вече е тийнейджърка и пее все по-добре.

Блондинът с пиарката на Първанов

Странна среща от неопределен вид бе засечена от Супер 19’ тези дни. Певецът Миро, слава Богу не във впита по едреещото му тяло блуза, а с прилично сако, се срещна с пиарката на президента в сладкарницата на хотел България на жълтите павета. Дегизиран с леко оранжевеещ нюанс на косата, той усмихнато говореше с Бойка Башлиева. Край тях мъж с лаптоп ги консултираше. Интересно чия ли кампания за изборите ще подкрепя групичката?!

Миро, който се въртеше около президента, не направи добра услуга на държавния глава като в сензационно интервю говори за подкрепа на Първанов за участието и класирането в Евровизия на дуета Елица и Стунджи. Новото затопляне на отношенията му с Гоце вероятно се дължи на общи интереси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !