Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Кавaрджикова – муза на самотния шеф на Трейс?

отпечатай новината

17.05.2011 16:20 | Видян 2381 пъти | Гласували 1

Кавaрджикова – муза на самотния шеф на Трейс?

Слухове за причината на сензационното назначение на актрисата Мария Кавaрджикова в борда на строителния гигант Трейс обикалят висшите кръгове. Официално компанията обяви, че така “подпомага културата”. Едва ли назначението на звездата от Народния театър с неособено голямата за такъв пост заплата от 1200 лв. може да бъде определено по този начин, но нейсе.

Ако се вярва на мълвата, напоследък босът на гиганта на име Николай, имал Марчето за муза. Както е известно, тя отдавна се раздели с любовта на живота си – своя колега от Академичната трупа Константин Цанев. Той избра свободата още преди години и избяга чак в Германия. Оттам го чуваме като глас на радио Дойче веле.

Пак според клюката, и босът на фирмата, строяща магистрала Тракия, от известно време живеел разделен от съпругата си. Така Кавaрдижкова била се превърнала в негова муза.

За публиката обаче остава неизвестен и един друг, може би по-важен въпрос. Защо ли мястото в борда, което заема огън-момичето, е точно това на проф. Иван Трифонов? Това е светило от УАСГ. Може би е просто съвпадение, че точно университетът по строителство направи в своята лаборатория експертиза, според която участъкът Стара – Нова Згора на магистрала Тракия, строен от Трейс, се прави с пепел.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !