Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

“Карибски пирати: В непознати води” акостира и у нас

отпечатай новината

18.05.2011 17:00 | Видян 4439 пъти

“Карибски пирати: В непознати води” акостира и у нас

Българският Джони Деп – Жоро Велизаров посрещна първите зрители на гала премиерата на филма миналата вечер в Mtel IMAX. Притаили дъх, гостите на премиерата бяха изненадани от нажежаващото огненото шоу и фееричен въздушен танц. Пиратската битка се пренесе от червения килим на огромния 3D екран, а сред най-нетърпеливите фенове на Капитан Джак Спароу бяха Белослава, Наско от „БТР”, Пепи Писарски, Деси Бакърджиева, Витомир Саръиванов, Марта Вачкова, Йордан Господинов – Дачко, Владо Карамазов, Митко Павлов и много други.

В препълнената зала чаровният пират и неговата нова екранна партньорка Анджелика (Пенелопе Круз) отведоха зрителите на вълнуващо приключение в търсене на Извора на младостта.
По-късно същата вечер, на специална среднощна прожекция, два дни преди официалната световна премиера, „Карибски пирати: В непознати води” превзе и други 3D кинoзали в България. С пиратски партита преди прожекциите, организирани в Cinema City София, Пловдив, Стара Загора и Русе, най-натърпеливите фенове се впуснаха в опасен лов на русалки и битки с кралски стражи и зомбита.

От днес на музикалния пазар е  и саундтрака на филма „Карибски пирати: В непознати води”, дело на гениалния музикант, композитор и носител на Грами – Ханс Зимер и мексиканското китарно дуо „Родриго и Габриела”. В България музиката от филма се разпространява от „Анимато Мюзик”. Друг световно известен музикант, Майкъл Болтън, също изненада феновете на поредицата с парче, в което се повява облечен като пленителния Капитан Джак Спароу.

В „Карибски пирати: В непознати води” новите приключения на пиратите са изпълнени с традиционните за поредицата комични ситуации и духовити персонажи. Режисьорът Роб Маршал разказва вълнуваща история за истина, измяна, младост и смъртоносно наследство. В лентата се включват отново Джефри Ръш като капитан Хектор Барбоса и Кевин Р. Макнали в ролята на дългогодишния приятел на Капитан Джак - Джошами Гибс. В търсене на Извора на младостта към екипа на пиратите се присъединяват Иън Макшейн като Черната брада, Сам Клафлин – решителен, млад мисионер, и наградената преди дни в Кан Астрид Берже- Фрисби, пленяваща от екрана в ролята на красивата русалка Сирена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !