Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Астрологът Силва Дончева: Над Земята се очертава злокобен кръст

отпечатай новината

18.05.2011 16:29 | Видян 16563 пъти | Гласували 3

Астрологът Силва Дончева: Над Земята се очертава злокобен кръст

Визитка:

Силва Дончева се занимава с астрология от 1992 година. Принадлежи към школата от астролози, които работят и с влиянията на съзвездията, а не само на зодиакалните знаци. Има три учебника върху тези въздействия. Завършила е История в Софийския университет, автор е и на научна фантастика.


Госпожо Дончева, нетодавна заявихте в шоуто на Люба Кулезич по ТВ7, че 2013-2015г. ще са апокалиптични. 2013 г. според Китайския хороскоп минава под знака на Змията. Предните такива години бяха все революционни. През 1989 г. неочаквано умря комунизмът. През 2001 г., атаката срещу кулите-близнаци срина Америка. Можем ли да говорим за проклятие на 13-тата година?

Западната астрология на практика не се интересува от източния зодиак, тъй като той е свързан с друго историческо развитие и с друга раса. Китайският хороскоп разглежда човешката история повече като сбор от общности, а не като процес, задвижван от личности. В този смисъл тя е много по-обща и неприложима за западния човек, който е силно индивидуализиран.

В настоящия период тревожно е движението на две планети от външния кръг на слънчевата система, които пряко имат отношение към историческото развитие, поради факта, че са много бавни и циклите им управляват цели периоди. Това са Уран и  Плутон. В периода 2012 г. - 2015 г. тези планети ще сключат на няколко пъти аспекти между себе си, като това ще доведе до определени промени. Символът на Уран е новото, екстремното и неочакваното.

Преминавайки през знака на Овен, той ще тласне света към нови реалности, помитайки всичко старо, символ, на което е Плутон. Той се намира в консервативния и бюрократичен Козирог. Уран е и символ на революциите и на внезапните обрати. Той е пряко свързан и със слънчевата и атомната радиация, вкючително и от военно естество. На 11 март 2011 г. той премина в Овен и глобалните последици са очевидни (б.р. както и тогава писахме точно на тази дата тресна АЕЦ Фукушима).   

А от нумерологична гледна точка фатална ли ще е 2013 г.?

2013 г., както и 2014 г. ще са много тежи години. Едната е под влиянието и вибрациите на осмицата, а другата на деветката. Това означава приключване на период, като числото девет може да доведе до война, тъй като има марсови честоти. На 31 декември 2013 г. срещу 1 януари 2014 г. върху хороскопа на Земята има очертан кръст, като изгряващата планета е Марс. Това не е добро предзнаменование.     

Според някои анализатори по-страшни ще бъдат 2014 г. и 2015 г. Какво можете да кажете за тях?

Светът е в преход и всички трябва да се приготвят за промяната, да го дават по-кротко. Ние обаче сякаш сме свикнали да бъдем в криза, така че нещата в България просто ще продължат да си бъдат тежки.

Както е известно, голяма част от природните процеси, респективно времето на планетата, се определят от чувствата, мислите и делата на хората. И тъй като икономическите реалности ще продължат да се влошават, хората ще бъдат много напрегнати, тревожни и гневни. Това ще се изрази и в зачестяващи природни катаклизми, като отговор на планетата на нарастващата агресия и смърт. 

Учените от Московския университет предсказваха, че природните бедствия сега са само началото на по-страшни катаклизми в периода до 2015 г. Да очакваме ли апокалипсис?

Ако има апокалипсис в нашите мисли и чувства, тогава ще прихванем най-ниските вибрации на квадрата на Уран и Плутон и може да привлечем обстоятелства, които да доведат до събития, близки до природен апокалипсис. Хората с високо духовно ниво, обърнати към Бога, смекчават винаги влиянията на планетите си. И тогава един такъв конфликтен аспект преминава много по-леко. Не, че ще се размине, но няма да бъде страшно, а само трудно.
 
Счита се, че и самата Слънчева система преминава през нова област от галактическия си път, която е свързана с много по-духовни и съответно по-светли и високи влияния. Това ще се отрази на живота.

Къде от астрологична гледна точка се очаква избухване на революции?

Те избухнаха вече. В Китай се заформя също една тенденция, която ще даде своя резултат в края на 2012 г. и особено през 2013 г. Там се очаква радикална промяна, която ще се отрази неизбежно и на целия свят. Китайската народна република е създадена на 1 октомври 1949 г. и за съжаление към тази дата вървят тежки и злокобни влияния.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !