Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бляскаво парти за 20-ата Бизнесдама на годината

отпечатай новината

19.05.2011 17:20 | Видян 7340 пъти | Гласували 2

Бляскаво парти за 20-ата Бизнесдама на годината

Изключително бляскаво парти отбеляза 20-годишнината на класацията Бизнесдама на годината миналата вечер. Носител на правата на престижната марка е Евгени Минчев фон Бул. В салона на Hitachi се събраха най-преуспяващите делови жени в републиката и техните кавалери.

Шеф на журито за определяне на победителките беше директорът на НАП Красимир Стефанов. Наградата за собствен бизнес получи Миглена Куртева от Варна. Деси Райчинова, представител на Walmark, бе избрана за Първа дама на фармацията. В категорията Международен бизнес носител на почетната статуетка стана Мая Цакова. Сред ВИП гостите на партито бяха олигарсите Миню Стайков, Весела и Димитър Барбукови, Гала и с приятелките й Джуджи и Ина, пластичен хирург №1 д-р Ильо Стоянов, даже адвокат Николай Велков, който нашумя покрай делото Октопод.

Специален гост пък беше Филип Мосимън, който преди две седмици подготви сватбата на принц Уилиам и неговата Кейт, а в София влезе в ролята на консултант на Евгени Минчев. 
Специално интервю с британеца с всички пикантерии около Сватбата на века – в новия брой на Супер 19’ по сергиите в цялата страна

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !