12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Дянков си вярва, че ще стане премиер

отпечатай новината

23.05.2011 09:00 | Видян 2584 пъти

Дянков си вярва, че ще стане премиер

Симеон Дянков искрено си е повярвал, че ще става МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ на България. Това научи Супер 19’ от достоверен източник на най-високо равнище в държавата. Сценарият е лятото Бойко Борисов да се кандидатира за президент на изборите. През октомври да бъде избран за държавен глава. Понеже атаките в медиите сринаха рейтинга и имиджа на Цветан Цветанов, а Росен Плевнелиев отклонява оферти за политическа кариера, Дянков да седне във вакантното премиерско кресло.

Зад мераците на финансовото вице стои бившата половинка на Борисов Цветелина Бориславова, както и целият многократно описван от нас Кръг Вашингтон, включващ еврокомисар Кристалина Георгиева, министрите Ники Младенов, Трайчо Трайков, Сергей Игнатов и цялата им компания.
Сметките обаче май се правят без кръчмар, както показва предстоящото отзоваване на американския посланик Уорлик. А също и опозицията на проруското лоби, което има доста силни позиции в България. Дянков доста сгази лука покрай АЕЦ Белене и вкарването на HSBC в проекта... Москва забавя, но не забравя, а също на сълзи не вярва.

Чул, че му трябва медийно рамо, Дянков си пусна и нещо подобно на икономическо списание, съвместно с вестник Стандарт. Ролята на издател на списанието играе момче, което гравитираше навремето около Илия и Дарина Павлови.

Сякаш по този повод дойде и неотдавнашната шега на премиера Борисов, който никак не обича някой да му крои шапка. Той сравни Дянков с тунел. Каза, че по-хубав от тунела на магистрала Люлин било само вицето, което навремето се самонарече “Брад Пит с очила”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !