Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

$50 милиона за Джони Деп от Карибски пирати 4

отпечатай новината

22.05.2011 09:00 | Видян 3666 пъти

$50 милиона за Джони Деп от Карибски пирати 4

“Не мога да забравя участието си в Карибски Пирати 4, заради нараняването си по време на снимките. Правех сам една каскада и така си паднах на гърба, че здраво се контузих. Довърших снимките в следващите 3 седмици, но не беше лесно. Моето обаче е нищо в сравнение с премеждието на режисьора Роб Маршал. Докато ни обясняваше една сцена на Пенелопе Крус и на мен, той се хлъзна и падна от една висока скала над океана. добре, че успя в последния момент да се хване за една клонка. Като на кино издрапа. Иначе щеше да загине", разказа Джони Деп.

За Холивуд фестивалът в Кан мина изцяло под знака на неговите Карибски пирати. В четвъртата част са сменени Кийра Найтли и Орландо Блум. Причината е, че третата част събра 50 милиона долара по-малко от втората. Толкова - 50 милиона долара са парите, които взема за изпълнението си Джони. Режисьорът Роб Маршал го хвали, че поздравявал всички на снимачната площадка, държал се като "джентълмен от старо време". Бая вино се изпило, докато работели на Хаваите, в Лос Анджелис, Пуерто Рико и в Лондон.

Използвахме джунглата от Джурасик парк

Студиото ни в британската столица, където героят на Джони намира Извора на младостта пък е онова на Джеймз Бонд", разправя Роб Маршал.
Неговата цел е продукцията да измести от първото място по приходи Хари Потър. Досега трите части на Пиратите са събрали 2,7 милиарда долара, докато цайса за четири серии има боксофис от 3,55 милиарда долара. Прогнозите са, че това лято ще донесе рекорда на Пиратите.

За успеха на филма ще допринесе и Пенелопе Крус. Мацката получила поканата за участие в лондонски ресторант. Режисьорът й я поднесъл с десерта. "Щях да го убия - може ли да не ми каже от първата секунда", подсмихва се тя. Пе разказва, че

макар и бременна, тренирала фехтовка по 3-4 часа на ден в продължение на 2 месеца,

за да се подготви за снимките. Младата майка в момента си почива, преди да се хване с поредната туристическа продукция на Уди Алън. След представяните все в Кан филми за Лондон, Барселона и Париж, сега на ред е Рим. После испанката очаква Карибски пирати 5.

Много овации събра при премиерата си на фестивала филма на Нани Морети - Имаме папа. Продукцията е в най-добрите традиции на мащабното кино.Но също така изобилства от иронично и дори саркастично чувство за хумор и смешни ситуации. Италианският режисьор вкарва в кожата, в робите и червените обувки на Свети отец френския актьор - класик Мишел Пиколи. Звездата с над 50-годишна кариера играе кардинал, който е избран да седне на Светия престол след нагласено гласуване в Конклава, където никой не иска да поема отговорността да води църквата. Проблемът е, че и той самият не желае. Папата успява да избяга от Ватикана, изчезва за няколко дни. А когато го връщат, пред многохилядната тълпа на площада пред катедралата Свети Петър и тв камерите официално се отрича от поста за ужас на колегите си - кардинали.  

 

автор: Борис Ангелов (Специален пратеник в Кан)

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !