Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Скендерова на шопинг в Лондон

отпечатай новината

20.05.2011 16:40 | Видян 6865 пъти

Скендерова на шопинг в Лондон

Една от най-аристократичните български ДВОЙКИ Ивана Скендерова и Мартин Горанов, посетиха Лондон миналия уикенда.

Двамата бяха настанени в прочутия The Diplomat hotel- достояние на благородници и политици, които гравитират в престижния район Белгрейвия. Семейството се възползва от близостта на мястото с Хародс и Харви Никълъс, за да обнови гардероба си, като Мартин излезе от там с палто на Галиано а Ивана – с рокля на Herve Leger. Двамата си купиха и парфюмите Amouage, които се произвеждат във фабрика, притежание на султана на Оман.

За да приключат престоя си в Лондон подобаващо, двамата вечеряха първо в частен клуб Mosimann,s, а след това и в компанията на притежателя на този клуб Филип Мосимън, в друг прекрасен гастрономически обект - ресторант Criterion.

Стилното трио бе настанено на историческата маса, където преди години бе заснет част от  филма Пътят на виното с Ръсел Кроу.

Новите притежатели на ресторанта пък докладваха, че преди около месец на същото място е бил заснет и епизод за друг филм, с участието на Мадона.

Ивана и Мартин постехи и House of Lords, където разгледаха английския Парламент с личен придружител, разказал им историята на сградата и интересни случки от парламентарния живот през вековете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !