Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Kарл Кокс издава първия си албум от 6 години насам

отпечатай новината

27.05.2011 11:40 | Видян 2254 пъти

Kарл Кокс издава първия си албум от 6 години насам

По-малко от 3 месеца ни делят от завръщането на "Шоколадовия Буда" в България и то за да го срещнем за първи път на морският бряг. Докато супер промо билетите за партито на Метрополис на 20 август на Какао в Слънчев бряг с Kарл Кoкс свършиха а промотата се разграбват като топъл хляб и ние отмятаме с кръстче всеки ден до заветната дата, легендарният диджей готви първия си самостоятелен албум "All Roads lead to the Dancefloor" от 6 години насам. 20 нови парчета пътуващи през техно, хаус, дъбстеп и отвъд ще видят бял свят през Intec Digital - собственият лейбъл на техно иконата на последните 20 години. Кокс направо ни запраща в следващия милениум от развитие на денс индустрията с необичайния формат на албума си, който ще излезе на пазара на самоъпдейтващ се USB стик.

На първи август феновете му ще могат да си купят USB-то с първите 12 трака съдържащи парчета от All Roads, няколко  B side версии и други материали. В края на септември USB собствениците ще получат втори сингъл заедно с ремикси и видео а на 17 октомври ще бъде и третият ъпдейт съдържащ нов сингъл с ремикси и видео. Финалната фаза на проекта ще бъде в постоянно развитие и ще зарадва собствениците на специалния стик с ъпдейти от първото лайф турне на Кокс и бандата му в Австралия това лято.

Не ни стига това, а любимецът на милиони по света планира да зареди USB-то с изобилие от благини включително и достъп до пълния каталог на Intec Digital, както и новини и музика от последните две години. Кокс е ясен : "Плащате цената на един продукт, а USB-то ви дава не само албума, но и става ваш ключ до всичко, което ще правя през следващите 12 месеца". Какво повече може да поиска човек, освен да го види в цялото му великолепие на 20 Август на плажа на Какао!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !