30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Трансформърс 3 със световна гала премиера в Москва

отпечатай новината

27.05.2011 17:30 | Видян 3729 пъти

Трансформърс 3 със световна гала премиера в Москва

На 23 юни 2011 г. в Москва ще е официалната световна гала премиера на ТРАНСФОРМЪРС 3. Филмът ще бъде показан за първи път пред зрителите на предстоящия 33-ти Международен филмов фестивал в руската столица. Същия ден на Червения площад фенове от цял свят ще видят и изпълнение на живо на Linkin Park, създатели на сингъла към филма - “Iridescent”. Като част от европейското турне групата, която за трети път създава музика за поредицата ТРАНСФОРМЪРС, ще изсвири някои от най-известните си парчета.

На гала премиерата в руската столица филмът ще бъде представен от режисьора Майкъл Бей, продуцентите Лоренцо Ди Бонавентура и Иън Брайс, както и звездите, участващи в триизмерния проект с изпълнителен продуцент Стивън Спилбърг. По червения килим се очаква да минат емблематичните за поредицата актьори Шая Лебьоф, Джош Дюамел, Тайрийз Гибсън, както и новите в екипа - Патрик Демпси, Джон Малкович и чаровната Роузи Хънтингтън-Уайтли. В ТРАНСФОРМЪРС 3 младата Роузи, която е популярен фотомодел, прави дебюта си в киното в ролята на Карли. Преди броени дни тя получи признанието на мъжката аудитория като стана най-горещото момиче на сп. Maxim в класацията им HOT 100.

Премиерата на ТРАНСФОРМЪРС 3 ще бъде в 3D, както изначално е заснет филма. В него Шая Лебьоф се завръща в ролята на Сам Уитуики ?, когато мистериозно събитие от миналото на Земята избухва в днешни дни и заплашва планетата с всеобхватна война, която дори трансформърите не могат да спрат сами, за да спасят човечеството.

Леонид Вересчагин, генерален продуцент на Московския филмов фестивал, разкрива задоволството си от премиерата на ТРАНСФОРМЪРС 3 точно на 33-то издание на филмовия форум: „За първи път откриваме фестивала не просто с голям американски филм и популярни холивудски актьори, а с истинска световна премиера на филм с класата на майсторите Майкъл Бей и Стивън Спилбърг. Очакваме и над 150 представители на най-големите международни медии. Всичко това е сигурен знак, че Московският филмов фестивал вече е утвърдено глобално кино събитие, а руският филмов пазар е сред основните в индустрията.”

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !