Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Исландски музикален вулкан ще изригне на 17 юни

отпечатай новината

30.05.2011 10:20 | Видян 2297 пъти

Исландски музикален вулкан ще изригне на 17 юни

На 17 юни в Централния военен клуб ще изригне нов исландски вулкан, който ще причини запомнящо се парти с навлизащи за първи път в нашата атмосфера исландски денс звезди. Освен диджей сета на President Bongo от Gus Gus, IceLand Groove партито по  повод националния празник на Исландия ще ни зарадва и с ексцентричната Lára Rúnars, oписвана като „следващата световна звезда, готова да последва стъпките на Björk и Emilíana Torrini“. Lára ще изнесе лайв пърформанс заедно с още двама музиканти и ще представи последния си, трети самостоятелен албум „Surprise“.

Инди-поп музиката на Lára и печели вниманието не само в Исландия, но и от страна на марки като Q Magazine, MTV, NME, Filter Magazine. Нейният ефирен, но богат глас, те кара да слушаш внимателно странните й, задаващи въпроси песни, а тя допълва с мелодии, пасващи на авангардна рок опера. Lára е израстнала с музиката на Leonard Cohen, Tom Waits и Nick Cave, заради баща си, музикант от исландската банда Grafik. Тя издава първия си албум през 2003 г., три години по-късно създава „Silence“, в който пее само на исландски.

Lára не е само музика. Тя има омагьосващо театрално присъствие на сцената и характерното за Исландия чувство на стил. Ексцентричните облекла, щурите и цветни тоалети и смелите експерименти с външния вид я отличават на всяка сцена. Поп музика с цветове.
Събитието се организира за първи път у нас с подкрепата на Почетния консул на Исландия в България, Столична община, фондация Credo Bonum и музикалната медийна платформа DJbook.
Партито е с начален час 22:00 часа и ще продължи до 04:00 часа сутринта.
Билетите са на цена 10 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на eventim.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !