Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Юнайтед: БербатOFF

отпечатай новината

30.05.2011 14:30 | Видян 3832 пъти

Юнайтед: БербатOFF

Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е напуснал Уембли още преди финала на Шампионската лига с Барселона, загубен 1:3 късно онази вечер. Това разкрива журналистът от медийната институция ВВС Фил МакНълти. Мениджърът на Червените дяволи Сър Алекс Фъргюсън скандално остави Бербо извън групата за мача.

Така бившият капитан на националния отбор, който стана голмайстор на Висшата лига с 20 попадения и е с основен принос за 19-ата титла на Юнайтед, не можа да играе за 3-и път финал за КЕШ. През 2002-а като играч на Байер (Леверкузен) той падна с 1:2 от Реал (М), а през 2009-а вече в редиците на гранда от Манчестър претърпя поражение с 0:2 отново от Барса.

“Слухове, непотвърдени до момента, казват, че Бербатов е напуснал Уембли преди началото на финала. Ако това е така, благодаря и сбогом Димитър," пише МакНълти в ВВС. Информацията на журналиста се допълва от факта, че Бербо не седна до останалите си съотборници, които бяха извън групата. Нито една телевизионна камера не го улови на трибуните сред останалите представители на Юнайтед.

Сър Алекс обаче контрира новината на ВВС и заяви: “Димитър Бербатов изгледа мача от съблекалнята. Той не е напускал Уембли.“

Източници на 19' разкриха, че Митко останал като ударен с мокър парцал, когато Фъргюсън обявил разширения състав. За първи път в кариерата си бившият ас на Пирин, ЦСКА, Байер и Тотнъм се осмелил и попитал мениджъра поради каква причина е аут, след като е напълно здрав и готов за игра. Сърдитото шотландско старче открито му заявило, че нещата между тях вървят към раздяла, но уточнил, че тепърва ще водят разговор по темата.

Бербо не е на себе си, не иска да говори с никого и не можа да скрие сълзите си. Той покани майка си, баща си, брат си на стадиона. Жена му и дъщеричката му също трябваше да отидат на Уембли... За него това е уникален шамар. Това е намек, явен намек, че Сър Алекс не го иска в отбора”, коментираха хора от близкото обкръжение на Бербатов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !