Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Частен самолет връща Бербо в полунощ

отпечатай новината

31.05.2011 14:45 | Видян 4104 пъти

Частен самолет връща Бербо в полунощ

Задрасканият от Сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов трябваше да се прибере миналата нощ от Англия с частен самолет. По информация на 19' 30-годишният стрелец №1 на Висшата лига е наел 7-местен частен самолет.

Заедно с Бербо се очакваше да пристигнат половинката му Елена и дъщеря им Деа. Аеропланът трябваше да кацне на летище София малко след полунощ. Все още афектиран от това, че бе изваден от групата за финала за Шампионската лига с Барселона, загубен 1:3, Бербатов не искал и да чува за интервюта и среща с представители на медиите.

Последната публична изява на българската деветка на Юнайтед бе вчера по време на дефилето на отбора с 19-ата титла на Висшата лига из улиците на Манчестър. Любопитна подробност е, че Бербо е най-отпред вдясно до трофея, като вляво е славният ветеран Едвин ван дер Сар, който напуска Олд Трафорд, но по свое желание – просто слага край на кариерата си. Нашият дръзновено снима купона в дъжда с мобилния си телефон, който е с марката на клубния спонсор Водафон.   

Междувременно също вчера най-големият вестник отвъд Ламанша – Сън, излезе с челното заглавие „Бай, бай, Бербо“. Според всекидневника постъпката на Сър Алекс на финала с Барса е била повече от показателна за бъдещето на Бербатов

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !