Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма кой да завива Гала

отпечатай новината

31.05.2011 15:40 | Видян 3879 пъти

Няма кой да завива Гала

В понеделник вечер водещата Гала дойде на гости на колегата си Марк О’Селски в предаването „На инат” по Нова ТВ въпреки, че беше болна и уморена от дълъг снимачен ден. Пред триизмерния си колега тя сподели, че вероятно се е разболяла, защото спяла отвита. Марк О’Селски разбира се предложи своите услуги, но Гала категорично го отхвърли с думите: „Въобще не желая до себе си мъж, който да ме завива, дори напротив – такъв, който по-често да ме отвива.” – пошегува се водещата.

Във вечерното шоу „На инат” Гала призна, че много завижда на Марк за това, че има бенд. Пред магарето тя се показа в малко по-различна светлина и за пръв път говори за политика. Анимационният водещ разпита колежката си, защо избягва да говори на тази тема въпреки, че интервюира политици.

„Не смятам, че е редно да показвам политическите си пристрастия.” – отговори Гала и допълни: „За съжаление обаче не съм много доволна от хората, за които гласувах на последните избори.” – заяви тя и веднага бе заподозряна от Марк, че визира Бойко Борисов и неговата партия – нещо, което Гала отказа да потвърди. „Незнам, дали ще гласувам на предстоящите президентски избори. Ако има кандидатура, която ми харесва, бих гласувала, но не бих отишла до урната само и само да упражня гражданското си право.” – заяви тя.

Гала призна и още нещо – че не спазва всички съвети, които дава в предаването си: „Казвам например, как трябва да бъдем физически активни, но самата аз не мога да се похваля, че спортувам. По-скоро съм силна на съветите, но на изпълнението ме няма.” – сподели водещата на „На кафе” и допълни, че не иска да поставя граници в предаването си, защото й се искало да прави  нови и различни неща, които хората да виждат за първи път в ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !