Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Луда надпревара за Бербо в Европа

отпечатай новината

01.06.2011 14:30 | Видян 3918 пъти

Луда надпревара за Бербо в Европа

Едни от най-популярните клубове в Европа са готови да приютят ненужния в Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Вчерашните английски вестници с всичка сила тръбят, че голмайсторът на Висшата лига е желан не само на Острова, но и в Германия и Италия.

Манчестър Ивнинг Нюз конкретизира, че Бербо, който скандално бе задраскан от мениджъра Сър Алекс Фъргюсън за финала на Шампионската лига с Барса, е желан от германския първенец Борусия Дортмунд и знаменития италиански Рома. Мерак да вземат 30-годишния бивш нападател на Пирин, ЦСКА, Байер Леверкузен и Тотнъм имат още Байерн Мюнхен и Старата госпожа на Ботуша – Ювентус.  

Вестник Сън, който онзи ден излезе със заглавието „Бай, бай, Бербо“, пък тръби, че нашето момче ще спаси кариерата си в Нюкасъл. Свраките са сред емблематичните британски отбори, като според таблоида, са готови да извадят 7,5 милиона лири. Това е точно 4 пъти по-малко от сумата, която Юнайтед плати за Бербо на Тотнъм през лятото на 2008-а година. Нюкасъл минава за тима на сърцето на 30-годишния благоевградчанин още от времето, когато край река Тайн в английския Североизток играеше легендата Алън Шиърър (детският кумир на Бербо).

Междувременно, както 19' предвиди, бившият капитан на националния отбор се прибра късно онази вечер с частен самолет от Англия, като отказа да обели и дума пред чакащите го журналисти. Бербо излезе от ВИП-а намръщен, с червени слушалки на врата, като единственият, който го чакаше, беше бившият му съотборник в ЦСКА и един от най-големите му приятели – Александър Томаш.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !