Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Кали - почитателка на квартет "Славеи"

отпечатай новината

07.05.2008 12:50 | Видян 6838 пъти

Кали - почитателка на квартет

Като заклет почитател на българската народна музика Кали не остана безразлична към изпълнението на Десислава, Мелинда и квартет  “Славей” на концерта “Пей с  мен” в понеделник и след края на песента им излезе на сцената и поздрави певиците. Емоционалната й реакция, която за първи път демонстрира изпълнител в  шоуто, трогна както феновете, така и четирите дами от “Славей”. По-късно се  оказа, че те също харесват много Кали и нейната музика. Топлите чувства между двете страни доведоха до уговорката, че ако в скоро време атрактивната певица  реши да мине под венчило, квартет “Славей” лично ще я поздравят на сватбата й. “Разбира се, ние много харесваме Кали и с удоволствие бихме пели на сватбения й  ден!”, заяви Надка Караджова. 

И макар в скоро време Кали да не планира да изрича заветното “Да”, тя сподели, че  да чуе великолепните гласове на четирите народни певици в такъв важен момент за нея би било сбъдване на една съкровена мечта. 

На концерта в понеделник Кали и Любен трябваше да пеят с друга звезда. Те  избраха Дичо, с когото изпълниха вечното парче “Две следи” и заслужиха бурните аплодисменти на публиката.  В новата задача от конкурса “Пей с мен” изпълнителите ще трябва да се справят с  песен от сферата на конкурентите си. Кали,  която е дипломиран преподавател по джаз пеене разкри, че смята да изненада публиката именно с такова парче.

“И двамата с Любен обожаваме джаза, той интерпретира страхотно върху джаз  елементи – сподели Кали. – Няма да разкрия коя ще е песента, само ще кажа, че е парче, което всички знаят и обичат. За представянето му подготвям и много  интересна хореография, която се надявам да допадне на зрителите.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !