Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бен Афлек пожела да се снима с БГ дами

отпечатай новината

02.06.2011 12:20 | Видян 5762 пъти | Гласували 2

Бен Афлек пожела да се снима с БГ дами

УНИКАЛНА история с участието на истинска световна звезда се разиграла на софийското летище. Бизнесдамата Инна Николова заминава за Барселона, а нейната приятелка Боби я изпраща на VIP-а на летище София. На съседното диванче седи готин мъж, който ги заглежда и им се усмихва. Те обаче не му обръщат внимание, защото в първия момент въобще не го разпознават.

Дори Боби си мисли, че прилича на момчето, от което в момента си купува дивани за вкъщи. “Представяте ли си, докъде се е докарал този Бен Афлек......жив да го ожалиш.....”, коментира по този повод тяхната приятелка Джуджи – звездата от шоуто На кафе на Гала.

След малко обаче двете дами се сещат кой е тайнственият ухажор и го заговарят. Интересното е, че той е искал да се снима с тях, а не обратното. “Това показва колко несправедлива е понякога съдбата.

Нито един фен не можа да се снима с носителя на Оскар Бен Афлек, само моите сладки приятелки”, гордее се Джуджи. “И аз трябваше да съм на летището, обаче вечерта имах участие в Шоуто на Иван и Андрей и исках да си почина, вместо да се размотавам по летището.....и това, е.... изпуснах го....”, добавя блондинката, известна със страстта си към Холивуд и неговите звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !